Natuursteen buitendorpels – op maat – bij COMPOSIETvakman.be.

natuursteen deurdorpel bij COMPOSIETvakman.be

Een natuursteen dorpel voor buiten bestelt u eenvoudig & voordelig online bij COMPOSIETvakman.be! In uw zoektocht naar een passende buitendorpel voor uw voordeur / tuindeur / garagedeur / heeft u de keuze uit de traditionele schuine natuursteen dorpel met opkant, deze is bij ons verkrijgbaar in arduin (Belgische blauwe steen). Daarnaast heeft u in het geval van een vlakke natuursteen buitendeur dorpel de keuze uit twee soorten natuursteen: Arduin en graniet (nero assoluto). Voor buiten hebben wij bewust gekozen voor een gerichte collectie ‘stenen deurdorpels’ bestaande uit natuursteen soorten die ideaal geschikt zijn voor buitengebruik. Daarnaast wordt iedere dorpel bij ons – in eigen natuursteenzagerij – op maat vervaardigd, wel zo handig! Wat uw wensen ook zijn, altijd een passende natuursteen deurdorpel bij COMPOSIETvakman.be: Stijlvol, praktisch & duurzaam!

natuursteen deurdorpel bij COMPOSIETvakman.be

Altijd op maat.

De kans is groot dat u – bij de zoektocht naar een maatwerk buiten deurdorpel – bij COMPOSIETvakman.be slaagt. Gaat u voor de traditionele schuine dorpel met opkant, dan bent u verzekerd van een optimale bescherming & afsluiting tegen water. Bij COMPOSIETvakman.be bestelt u een schuine blauwe steen / arduin dorpel eenvoudig online & perfect op maat (tot op de millimeter). Dit is ook de meest gebruikte buitendorpel, zeker in het geval van nieuwbouw. In het geval van renovatie wordt steeds vaker gekozen voor een vlakke dorpel. Ook een vlakke buitendorpel bestelt u bij ons – in de door u gewenste afmeting – eenvoudig online. Naast arduin kunt u ook kiezen voor een sfeervolle graniet buitendeur dorpel, van het mooie zwarte nero assoluto graniet. Belangrijk om hierbij toe te lichten is dat de basis uitgangspositie altijd de dikte betreft. Selecteer de gewenste dikte van de dorpel en klik door, op de product detail pagina kunt u vervolgens de lengte & de breedte invoeren, evenals specifieke wensen op het gebied van zaagsnede & afwerking van de zijkanten. 

Voor welk type buitendorpel & soort natuursteen u ook kiest, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een hoogwaardige dorpel, in eigen zagerij op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd!