Zo’n loungebank op maat voegt echt iets toe aan mijn achtertuin

loungeset

loungebankOndanks dat we nu midden in de winter zitten kun je natuurlijk wel inspiratie blijven op doen voor de tuin. Vandaar dat ikzelf vaak online te vinden ben op zoek naar leuke en vooral bruikbare websites. Zo kwam ik laatst de site loungebank-tuin.be tegen. Deze moest ik dan ook met jullie delen. Zij hebben hier namelijk een schitterend aanbod qua loungesets. Zelf heb ik sinds afgelopen zomer ook een loungebank van Dutch Riviéra in mijn tuin staan. Dit omdat ik in de zomer veel tijd spendeer in mijn achtertuin. Ik heb dan ook vaak vrienden over de vloer en wat beter om zoiets in mijn tuin te hebben staan.

Ik weet namelijk nog goed dat je vroeger dit soort tuinmeubels alleen maar bij mensen zag staan die het wat ‘breder’ hadden. Wanneer ik dan over een schutting keek zag ik vaak zo’n set staan. Gelukkig zijn ze tegenwoordig niet duur meer en kun je ze eenvoudig aanschaffen.

Deze site is hier het beste voor

dutch riviera

Wanneer je zelf naar loungebank-tuin.be gaat, zul je direct zien wat ik bedoel. Ook zal ik overigens een afbeelding toevoegen van mijn gekochte loungebank. Ik ben dan ook benieuwd wat jullie ervan vinden. Dit kun je mij laten weten door onderaan dit artikel een reactie te plaatsen.

loungesetIk vind hun assortiment dan ook erg uniek. Natuurlijk heb ik voor mijn aankoop goede research gedaan. Dutch Riviéra heeft dan ook modellen in hun assortiment die je nergens anders ziet. Dit komt denk ik door het feit dat zij veel aan maatwerk doen. Zo kun je in overleg zelf een unit samenstellen. Hierdoor heb je altijd iets unieks in jouw achtertuin staan.