Met een beukenhaag heb je voldoende privacy

beukenhaag

Wanneer je in je tuin zit, is het prettig als niemand de tuin in kan kijken. Om dit te voorkomen kun je ervoor kiezen om een hek te plaatsen. Een hek is over het algemeen erg saai en wordt hier meestal niet voor gekozen. Een andere mooiere optie waar je gebruik van kunt maken voor meer privacy, is een haag. Het is hierbij wel van belang dat je kiest voor de juiste haag soort. Een haag soort waar je erg veel profijt van kunt hebben, is de beukenhaag

beukenhaag

Ook in de winter voldoende privacy

Een voordeel van de beukenhaag is dat je ook in de winter voldoende privacy hebt. De bladeren van de haag vallen namelijk niet uit, maar verkleuren in de winter. Hierdoor kunnen mensen ook in de winter niet je tuin in kijken. In april zullen deze bladeren wel uitvallen. Het is dan ook erg prettig als je beschikt over de juiste materialen om de bladeren op te ruimen.

Met een bladblazer kun je snel de bladeren opruimen

Wanneer de bladeren uit een beukenhaag vallen, is het prettig als je dit snel op kunt ruimen. Om dit snel op te kunnen ruimen kun je gebruik maken van een bladblazer. Met een bladblazer kun je snel alle bladeren bij elkaar blazen en deze vervolgens weggooien. Let er hierbij wel op dat je de juiste bladblazer aanschaft. Er zijn namelijk verschillende modellen met elk andere voordelen.