Beton schutting? Bezoek de showtuin van Schutting33 in Venlo

Alle beton schuttingen van Schutting33

Een beton schutting is een unieke en moderne schutting voor in de tuin. Bekijk alle beton schuttingen van Schutting33. U kunt ervoor kiezen om de collectie online te bekijken, maar ook kunt u de showtuin bezoeken. Daar hebben ze allerlei motieven gepresenteerd. In de showtuin worden al uw vragen beantwoord over beton schuttingen en adviseren de kenners u over het toepassen van de beste schutting voor uw situatie. De showtuin is gelegen in Venlo (Limburg, Nederland) en u kunt langskomen zonder een afspraak te maken. Brengt u binnenkort een bezoek aan Schutting33.nl?

Tuinschutting

De afmetingen van een tuinschutting betonplaat zijn: 200x40x3,5 centimeter. 200 centimeter lang, 40 centimeter hoog en 3,5 centimeter dik. De betonplaten worden meestal met vijf op elkaar gestapeld. Zo komt u uit op een hoogte van twee meter. Dit is de standaard hoogte van een tuinschutting beton bij een woning. Wilt u uw beton schutting wat hoger hebben? Dan kunt u ook 6 of 7 schuttingdelen beton op elkaar stapelen. De betonpalen worden geleverd op dezelfde hoogte als de betonplaten. Schutting33 adviseert u graag over de juiste hoogte van uw tuinschutting beton. Neem contact op met de klantenservice van Schutting33 die u graag hierbij helpt.

Verschillende kleuren

Een schutting in de kleur antraciet geeft uw tuin direct en moderne uitstraling. U zou denken dat een schutting antracieten kleur geen gezicht zou zijn in een tuin gevuld met bloemen en planten. Echter is niets minder waar, het eindresultaat is namelijk geweldig. De antracieten schutting zorgt ervoor dat de aandacht gaat naar de prachtige planten in uw tuin. Ook kunt u bijvoorbeeld een hout beton schutting plaatsen met een antracieten betonplaat. Zo heeft u toch het oude vertrouwde hout maar dan met de voordelen van beton. Naast de schutting antraciet betonplaten, kunt u ook kiezen voor de betonpalen schutting antraciet.