Tegels voor zowel wand als vloer

Vaak worden tegels gelegd op de vloer, echter kunt u tegels ook gewoon tegen een wand verwerken. Wandtegels zijn minder populair als vloertegels, maar ook deze tegels worden steeds populairder. Wanneer u wandtegels besteld, kunt u allerlei stijlen creëren tegen de wanden. Vaak worden steenstrips of tegelstroken gekozen voor als wandtegels. Dit zijn heden ten dage de trendy wandtegels. Overweegt u wandtegels? U kunt deze wandtegels online bestellen op Tegels33.nl. Zij bieden een ruim aanbod van de wandtegels, vloertegels en nog veel meer andere tegels. Het aanbod is zo ruim dat er voor iedereen wel een gewenste stijl is te vinden.

 

Tegels33 biedt u de laagste prijsgarantie

Bij Tegels33 krijgt u gegarandeerd de laagste prijs. De laagste prijsgarantie wordt afgegeven op alle tegels. Of u nou zoekt naar wand- of vloertegels beide type tegels worden met de scherpste prijs afgegeven. Dit is echter niet het enige wat er wordt aangeboden. Tegels33 levert namelijk ook uitsluitend 1ste keus tegels en tegels van top merken. Tegels33 heeft een ruime voorraad, dus is de kans groot dat deze direct geleverd kunnen worden. Zijn de tegels niet op voorraad, dan wordt dit duidelijk bij het product aangegeven. Weet u al welke tegels u gaat kiezen?

Combineren

Wanneer u zowel vloer- als wandtegels wilt gaan toepassen, kunt u gaan combineren. De vloer- en wandtegels worden vaak in contrast genomen en dit is naar mijn mening ook het mooist. Ook is het aan te raden om te kiezen voor tegels uit dezelfde serie. De tegels zijn vaak afgestemd op elkaar wat zorgt voor een juiste afwerking. Weet u al voor welke combinatie u gaat kiezen? Beslis en bestel uw gewenste tegels direct op Tegels33.nl. Voor advies kunt u altijd de adviseurs van Tegels33 contacteren!