Lichtkoepels kopen bij licht-koepels.be is een investering

bevestigen koepel

Lichtkoepels kopen bij licht-koepels.beMijn ouders hebben sinds een paar weken een grote verbouwing achter de rug. Zij hadden namelijk de woonkamer uitgebreid. Deze aanbouw stond eigenlijk al lang gepland maar werd steeds uitgesteld. De reden hiervoor was omdat zij geen goede lichtkoepel konden vinden. Zij waren namelijk van plan om meer natuurlijk daglicht te creëren in de kamer. Per toeval kwamen zij terecht op de website licht-koepels.be. Hier hadden ze veel keuze en ook de garantie voorwaarden waren erg goed. Dit was dan ook de reden waarom zij voor de firma gekozen hadden. Vooral wanneer zij zagen dat zij een laagste prijsgarantie aanbieden waren mijn ouders overtuigd.

Wellicht dat jullie het niet weten maar het hebben van zo’n koepel biedt vele voordelen. Allereerst dus dat je dan meer lichtinval hebt. Vooral in de zomermaanden heb je hier meer plezier van. Je hoeft in huis geen dus geen lichten aan te zetten en dus scheelt dit stroomkosten. Verder heb je er in de wintermaanden ook plezier van, of eigenlijk ontspanning. Wanneer het dan regent kun je de druppels over vallen op het plastic. Ik had dit zelf vorige week meegemaakt en moet zeggen dat het echt rustgevend werkt.

bevestigen koepelDaarom wil ik jullie als tip meegeven dat je eenvoudig online lichtkoepels kopen bij licht-koepels.be kunt.

Waar moet je op letten

Wanneer je daadwerklijk van plan bent lichtkoepels kopen bij licht-koepels.be moet je op een aantal dingen letten. Het allerbelangrijkste is het juist opmeten van de dagmaat. Omdat dit voor sommige nog al ingewikkeld kan zijn, zal ik dit duidelijk voor jullie uitleggen.

De dagmaat is de maat van de binnenkant van de koepel en de bovenkant van de opstand. Wanneer je dit zelf gaat meten moet je de maat van de sparing in jouw dak opmeten. Hier moet je dan 20 cm vanaf trekken. Verder moet je weten dat de buitenmaat altijd de dagmaat van 16 cm is. Bijvoorbeeld heb je een dak met een gat van 150 cm bij 150 cm dan heeft de koepel de volgende afmetingen, namelijk 130 cm bij 130 cm. Hierdoor wordt de buitenmaat dan 146 cm bij 146 cm.

lichtkoepel