Een rechthoekige koker op maat bestellen bij ALUMINIUMvakman.nl

ALUMINIUMvakman.nl is de Nr. 1 webshop voor uw aluminium (alu) profielen op maat! In een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze specifieke aluminium profielen en hoe het ‘op maat’ bestellen hiervan precies werkt. In dit artikel gaan wij dieper in op het online bestellen van een rechthoekige koker. Deze kunt u bij ons eenvoudig online bestellen – van 10 cm tot 600 cm – in een lengte naar wens, wel zo handig! Wilt u meer weten, bekijk hier dan direct de volledige collectie aluminium kokers bij ALUMINIUMvakman.nl.

Een rechthoekige aluminium koker eenvoudig online bestellen:

Het bestellen van een aluminium koker rechthoekig kan eenvoudig & voordelig online. U vindt onze rechthoekige kokers niet direct in de ‘hoofdnavigatie’ als hoofdmenu item terug, maar onder ‘koker’ vindt u ‘aluminium koker rechthoekig’ als subcategorie terug. Wanneer u hierop klikt, komt u direct uit bij al onze rechthoekige koker profielen. Hier ziet u alle ‘maten’ die u direct online kunt bestellen – van klein naar groot. De kleinste afmeting betreft 20x10x2 mm en de grootste afmeting betreft 120x60x3 mm. Kies de afmeting waarnaar u zoekt en klik door naar de product detailpagina. U kunt een rechthoekig kokerprofiel bij ons op maat bestellen, van 10 cm t/m 600 cm. Rechtsboven, naast de productafbeelding, kunt u bij STAP 1 de gewenste lengte invullen. Wilt u een koker van 125 cm lang, vul dan ‘125’ in binnen het invoerveld ‘STAP 1: vul de gewenste lengte in (cm)’. Na een klik op de groene button ‘bereken’ wordt direct de exacte prijs vertoond. Daarnaast kunt u onze aluminium kokers – naast recht afgezaagd – ook in verstek gezaagd bestellen, zowel aan 1 kant als aan beide kanten. Wilt u dit, klik dan de gewenste optie aan, ook hierbij wordt de prijs direct aangepast. Bekijk vervolgens altijd even onze aanleverspecificaties en vul de maten vervolgens – conform de aanleverspecificaties – in binnen het invoerveld ‘SPECIFICATIES’.  Let er hierbij goed op dat u veel mogelijkheden heeft in het geval van een rechthoekige koker! Wanneer u de lengte heeft ingevoerd, op ‘bereken’ geklikt heeft en de gewenste zaagsnede geselecteerd heeft, kan de koker besteld worden. Plaats het profiel in het winkelwagentje en reken – in een beveiligde online betaalomgeving – eenvoudig af. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een passende bezorgdatum!

Altijd een aluminium profiel op maat, voor de beste online prijs, bij ALUMINIUMvakman.nl: De online aluminium specialist!