Cementtegels voor in de badkamer

Ik hou persoonlijk niet zo van het strakke design wat de laatste jaren steeds populairder wordt. Er wordt vaak gebruik gemaakt van koude en kille kleuren en de minimalistische stijl wordt steeds vaker gebruikt. Ik hou zelf meer van onderstaande stijl.

nggshow (1)

Voor mijn eigen badkamer ben ik dus opzoek gegaan naar cementtegels, ook wel Portugese tegels genoemd. In mijn zoektocht kwam ik toen uit bij Designtegels.be – Cementtegels. Deze website heeft het grootste aanbod cementtegels van Nederland. Ze hebben een aantal mooie projecten gerealiseerd de afgelopen jaren. Ook staan er een paar mooie foto’s van klanten op de website. Op één foto staat een badkamer waar ik meteen verliefd op was. De vloertegels van deze badkamer hebben een mooi en klassiek motief.

nggshow (2)

De klassieke cementtegels maken deze van deze badkamer een warm en gezellige kamer. Ik heb meteen meer informatie aangevraagd via de website. Mijn badkamer is gelukkig maar zes vierkante meter dus ik heb niet zo heel veel tegels nodig. Ik ben van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan de showroom om met eigen ogen eens te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. Na mijn online zoektocht ben ik in ieder geval nog verliefder geworden op cementtegels. Ik hoop met deze post mijn lezers te inspireren en om het land zo te verrijken met gezellige en knusse badkamers.

logo_nl_BE (1)