Tips voor het kiezen van industriële eetkamerstoelen

Lijkt het je gaaf om industriële eetkamerstoelen in je interieur te verwerken, maar weet je nog niet goed hoe je dit aan wilt pakken? Dan heb ik hieronder de beste tips voor het kiezen van industriële eetkamerstoelen voor jou verzameld.

Tip 1. Kleur

Om er voor te zorgen dat de stoelen goed blenden met de rest van je interieur is het belangrijk om er voor te zorgen dat de kleur van de stoelen matcht met de kleuren van de rest van je huis. Hierbij kan het erg mooi zijn om te kiezen voor verschillende tinten van eenzelfde kleur. Bijvoorbeeld een donkergroene muur met daarvoor stoelen en een tafel in een net iets lichtere tint.
Als juist een iets uitbundiger en speelser effect jou aanspreekt kun je er ook voor kiezen om stoelen te kopen in een kleur die juist sterk contrasteert met de kleuren van je overige interieur. Denk bijvoorbeeld aan een donker interieur waarin je onderstaande turquoise industriële stoel plaatst. Dit zorgt voor erg veel levendigheid en gezelligheid in je huisje. Onderstaande stoel heb ik gevonden op yels.nl, een erg leuke website als je op zoek bent naar eetkamerstoelen!

yels.nl-logo-transparant-morgen-in-huis-e1481310825470

Tip 2. Materiaal

Bij industriële eetkamerstoelen is het materiaal erg bepalend. Zo kun je gaan voor metaal voor een extra stoere look om je interieur een extra boost te geven. Of je kunt er voor kiezen om voor hout te gaan, wat ook een stoere look geeft, maar net iets zachter is dan metaal. Voor de zitting kun je bijvoorbeeld kiezen voor leer, imitatie leer of stof. Leer geeft een stoere en chique look die erg mooi is in combinatie met een buizenframe van staal. Stof geen een wat zachtere, warmere look wat comfort bied. Stof en leer zijn beiden in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Een wat grovere stof is net iets robuuster dan een hele fijne stof en leer kun je krijgen in een hele strakke, nieuwe vorm of juist in een oud gemaakte look en feeling. Beide materialen zijn verkrijgbaar in verscheidene kleuren.
Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen in de zoektocht naar industriële eetkamerstoelen!