Stevige houten garagepoorten met een lange garantieperiode

95Als je een echt bijzonder exterieur van je woning wilt bereiken, dan doe je iets met de altijd zo onooglijke gevel of garage. Mijn ouders hebben het in hun huis heel mooi aangepakt en vanuit mijn interesse heb ik dit gebeuren natuurlijk minutieus gevolgd. Ik vond het maar wat interessant dat ik van zo dichtbij over de schouders van een bedrijf mee mocht kijken dat hier al jarenlange expertise mee heeft en mij van heel wat kennis over de materie heeft kunnen voorzien. Voor lessen op andere terreinen dan je bekend zijn, zit je echt goed bij dit soort opdrachten.

Prachtige resultaten van deze exercitie

7Mijn ouders hebben prachtige houten garagepoorten door de firma Different Doors laten uitvoeren en ze zijn enorm blij met het resultaat, iets waar ik goed in kan komen. Kijk zelf maar eens naar de resultaten van deze exercitie, te zien op de foto’s die ik aan dit bericht heb toegevoegd. Het leek mij passend om de verhalen te illustreren met de mooie garages die deze opdracht heeft opgeleverd. Wat mij direct al opviel aan de werkwijze en stijl van deze firma is dat zij de mooiste en beste materialen gebruiken. Geen gewoon hout kwam er op de werkbank te liggen, nee het beste hout werd vervaardigd in deze deuren. Dat maakt de houten garagepoorten tot een robuust en massief geheel, iets wat niet alleen zorgt voor een bijzondere uitstraling, maar ook in ruime mate bijdraagt aan de veiligheid van de deuren natuurlijk. Dat is een veiligheid waar ze zelf ook van overtuigd zijn overigens, want ze leveren met een garantie van tien jaar.

101