Imola Arkim; Italiaanse klasse voor een stijlvol interieur!

Imola Arkim

Imola; Prachtige keramische tegels van Italiaanse klasse. Imola is een traditioneel tegelmerk en was in 1874 een van de eerste Italiaanse tegelfabrieken, inmiddels uitgegroeid tot een topspeler binnen de Italiaanse keramische tegelindustratie. Imolaa is onderverdeeld in twee onderdelen; Imola Ceramica (vloer- en wandtegels) en Imola Arkim, met alleen vloertegels die door en door gebakken zijn, van topkwaliteit dus! Een enorme collectie, zeer divers, maar altijd van topkwaliteit en met een prachtig Italiaans design. Online tegels kopen bij Tegelmegashop.be; Een groot assortiment topmerken voor de beste prijs, vraag voor de laagste prijs van Imola Arkim tegels, of een andere tegel naar keuze uiteraard, direct een online offerte aan!

tegelmegashop

De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor de tegelseries van Imola Ceramica, maar ditzelfde geld voor technologische innovatie. Vandaar dat Imalo tegels garant staan voor prachtige designs en topkwaliteit. Naast de natuur als inspiratiebron wordt ook rekening gehouden met de natuur binnen de eigen bedrijfsprocessen van Imalo tegels. Bij de productieprocessen wordt dan ook actief gestuurd op milieuvriendelijkheid. De Arkim tegels zijn door en door gebakken en van topkwaliteit. Dit maakt ze zeer gewild voor ruimtes waarbij de tegels aan flink wat belasting onderhevig zijn, denk hierbij aan de badkamer, het toilet en de keuken waar veel gepoets wordt en relatief veel vocht aanwezig is. Maar ook voor een topkwaliteit vloer een goede & veilige keuze! De enorme Imola Arkim collectie bevat onder andere de tegelseries; Micron, Micron 2.0, Creacon, Ruby, Urbiko, Maxima en de Creacon. Deze laatste serie is een rustieke en matte concrete (betonlook) tegel van keramiek, leverbaar in lichte, antraciete en zwarte variant. Leverbaar i diverste afmetingen, waaronder de populaire 60×60 en 30×60, maar ook 45×45, 45x90m en 90×90.

 

Geïnteresseerd in een specifieke tegel? Vraag direct online de laagste aan. Wilt u deze eerst bekijken, neem dan eerst contact met ons op. Mocht deze tegel niet aanwezig zijn in onze showroom, kunnen we altijd nog een sample voor u aanvragen!