Houten trapleuningen bij INOXvakman.be uitgelicht; Grenenhout

Bij INOXvakman.be kunt u vanaf nu ook houten trapleuningen bestellen, gecombineerd met INOX leuningdragers en einddoppen; Een bijzondere combinatie tussen de warme en natuurlijke uitstraling van hout en de moderne en strakke look van INOX. In een serie blogartikelen lichten wij de diverse houtsoorten die wij aanbieden uitgebreid toe. Ditmaal zullen we u wat meer vertellen over de trapleuningen van grenen, een mooie trapleuning hout met een goede prijs kwaliteit verhouding!

 

Meer informatie over Grenen:

 alle-houten-trapleuningen

Grenen, ook wel grenenhout genoemd, is het hout afkomstig van de Pinus, met name de Pinus Sylvestris. Grenenhout is een van de meest gebruikte naaldhoutsoorten in België en staat bekend om het levendige patroon dat ontstaat door het roodachtige kernhout en het lichte spinthout. Trapleuningen van grenen staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en zeer gunstige prijs – kwaliteit verhouding. Op het gebied van prijs – kwaliteit verhouding is grenen, binnen het houten trapleuningen assortiment van INOXvakman.be, de meest ‘goedkope’ houtsoort, maar dit doet niets af aan de kwaliteit!

 

Binnen ons assortiment grenen leuningen inclusief INOX leuningdragers en uiteinden hebben wij een selectie van de populairste leuningdragers gemaakt. Het kan natuurlijk altijd dat u de voorkeur geeft aan een andere leuningdrager die hier niet bij staat. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle INOX leuningdragers (die u terug kunt vinden binnen de categorie leuningdragers) die geschikt zijn voor een ronde RVS trapleuning ook geschikt voor onze houten trapleuningen. Wij zullen u op korte termijn terugkoppeling geven of deze drager in combinatie met een grenen leuning mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn. Stuur ons een e-mail en u ontvangt snel een gericht antwoord + prijsvoorstel!

 

Bij INOXvakman kunt u zowel kiezen voor een blanke leuning, oftewel een blanke / onbewerkte leuning en een gelakte grenen trapleuning. Daarnaast kunt u, naast de verschillende leuningdragers, ook kiezen uit een drietal afwerkingen van de uiteinden; INOX einddoppen of een houten uiteinde, waarbij u kunt kiezen uit een vlakke of een bolle afwerking van het hout. Wat uw wensen ook zijn, een prachtige grenen trapleuning bestelt u online bij INOXvakman.be!