De ideale tool voor het hangen van foto’s en schilderijen

Het is leuk om op verschillende plekken in huis foto’s te zien van jezelf en van je kinderen. Je kunt ze in fotolijsten zetten en aan de muur hangen, maar het kan een beetje vervelend zijn om te werk te gaan. Spijkers gebruiken is voor vele mensen geen optie omdat het de muur kan beschadigen. Er zijn natuurlijk ook andere diy manieren hoe je te werk kunt gaan, maar dan moet je online naar ideeën zoeken en dan tijd vrijmaken om het allemaal in elkaar te zetten. Een ophangsysteem, daarentegen, is gemakkelijker te gebruiken en geeft je de mogelijkheid om je foto’s op diverse manieren op te hangen.

Er zijn tal van diverse systemen waar je uit kunt kiezen:

  • Wandsystemen
  • Plafonsystemen
  • Ophangdraden en haken
  • Presentatiesystemen
  • Solo ophangsystemen
  • Lijsten en lijstbenodigdheden

Je ziet dus dat je diverse kanten op kunt gaan als het gaat om ophangsystemen. Je kunt een foto vergroten en alleen die ophangen, je zou diverse kleine foto’s onder elkaar of naast elkaar ophangen zoals bij een collage of je kunt of je neemt een plafondsysteem om de ligging van je foto’s een beetje te veranderen in plaats van alleen tegen de muur aan. Je zult ze niet eens zien als je dat niet wilt. Deze systemen kun je ook gebruiken voor schilderijen.

Lijkt dit je wel wat? Dan kun je Artiteq bezoeken om meer informatie over ze in te winnen en ze eventueel te kopen. Artiteq heeft al deze ophangsystemen en geeft je alle nodige informatie over ze. Gebruik deze ophangsystemen om je foto’s en schilderijen op een moderne manier te presenteren.