Bekijk alle tegels zetten tips & trucs van Tegelmegashop.be

Heeft u verbouwplannen, of gaat u een nieuwe tuin aanleggen? Op het moment dat u nieuwe tegels nodig heeft, is een bezoek aan Tegelmegashop.be zeker de moeite waard. Hier kunt u terecht voor een zeer groot en tevens gevarieerd aanbod van tegels. Heeft u nieuwe tegels gevonden en gaat u zelf aan de slag met het zetten van tegels? Dan helpen wij u graag op weg. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw een goed en gedegen advies te geven. Op onze website vindt u van diverse echte ‘tegelklussen’ een uitgebreide handleiding, denk hierbij aan tegels zetten, tegels verwijderen en tegels voegen. Wij adviseren u om, voordat u echt aan de slag gaat, deze op z’n minst even snel door te bladeren, dan weet u zeker dat u optimaal voorbereid aan de slag gaat! Heeft u nog vragen over het zetten van tegels, dan kunt u terecht bij onze ervaren medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Tips voor het zetten van tegels

Wij begrijpen het als u veel vragen heeft over het zetten van tegels. Hoe werkt het nou precies? Waar moet ik beginnen? Waar moet ik op letten? Wij geven u in dit blogartile graag alvast enkele tips waardoor het meteen al een stuk eenvoudiger wordt. Allereerst is het belangrijk om altijd te zorgen voor een gelijke en strakke ondergrond. Alleen op deze manier kunnen de tegels op een goede manier gezet en gelijmd worden. Gaat u aan de slag met lijm of voegmiddel, houdt dan altijd de droogtijd goed in de gaten. Houdt u de optimale droogtijd aan, dan realiseert u het beste resultaat. Het is tevens belangrijk om gebruik te maken van de juiste materialen. Ook voor tegeltoebehoren, zoals voegmiddel en tegellijm bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Een eigen showroom van 1.000 m2

Om een groot gedeelte van ons ‘online assortiment’ optimaal te presenteren hebben wij een grote showroom van 1.000 m2 met een enorm aantal showvloeren uitgerust, zo kunt u een groot gedeelte van onze vloertegels ‘in het echt’ bewonderen, dat geeft toch echt het beste gevoel. Niet iedere tegel is hier zichtbaar, maar een greep uit assortiment. Van alle soorten en materialen tegels geven wij u een goede indruk. En natuurlijk niet alleen ‘binnen tegels’, u vindt ook altijd een passende terrastegel bij Tegelmegashop.be!